Satan Panonski - Ratno Stanje - Tekstovi pesama

Satan Panonski. Ratno Stanje. Sjecam se bodljikave zice sjecam se automata sjecam se pasa bijesnih sjecam se rata. Ref. A ratno stanje uveo je Voiceh.

Satan Panonski - Ratno Stanje - Tekstovi pesama - Povezano

Satan Panonski. Ratno Stanje. Sjecam se bodljikave zice sjecam se automata sjecam se pasa bijesnih sjecam se rata. Ref. A ratno stanje uveo je Voiceh.

Paradise Lost Satan is presented as magnitude leading character, but from the other side Holy Quran ... Milton attempted to draw God as a passive character.

Jedan Na Jedan. Dosta je bilo pobeda i poraza dosta je bilo prevara i dokaza ti greske pravis, a ja placam cenu znaj da nocas kraj dosao je svemu.

Tekstovi pesama su u vlasnistvu svojih autora i prikazani su iskljucivo u edukativne svrhe. Sajt ne sadrzi mp3 pesme za download.

Taksist. (A stariji brat. On isto voli da vozi on voli. Da mu je on tu on bi mu pokazao). Sta vas briga sto ja krsim pravila.

Sad Mi Je Svejedno. Nikad nisam nasu ljubav izdala i kao tebe tako nekog voljela na mojoj strani kreveta je cista sva na tvojoj sumnja, laz i ljubomora.

Iz Pocetka. I x3m je samo covek od krvi i mesa, pun besa solja nesa zbog stresa, haos je ovde ispod nebesa nije u pitanju finesa, ta nijansa sto nas deli.

Kurtoazija. Ja Ti Se Dopadam. Sta je bilo, mala, nisi svesna sa kim se vozis veceras, moja kola su besna nova gajba, novi stan.

ovo je kidanje bukagija nad ovim nemate kontrolu to je masovna reakcija. Brzo budi premijera cujem zveckaju lisice postroj mi sve ministre.

Rasta. Sreca. A tada hteli smo samo jedan auto koji radi. Nije bitno koliki je, samo je bitno da muzika peva. Danas, danas, danas crni Mercedes automatik.

Galija. Kotor. Drsko je imala godina koliko Kotor vekova u sebe sam je sakrio ko strogu tajnu cuvao. Ref. Kako usnama miluje kako prstima sapuce.

Zagrljaj. I ti i ja. Umiremo. Da se tren. Bar dodirnemo,. Ko put u raj. Ljubav je ta. I vecna je. I nemoguca. I zivece.. Dva neduzna. Dva pretuzna.

Kanarinac. Oj Ovcare. Oj ovcare,oj ovcare beli jaganjcare,beli jaganjcare. Beli ti se,beli ti se bela balerina,bela balerina. Teraj ovce,teraj ovce.

Tekstovi pesama su u vlasnistvu svojih autora i prikazani su iskljucivo u edukativne svrhe. Sajt ne sadrzi mp3 pesme za download.

Sajt ne sadrzi mp3 pesme za download. TEKSTOVI PESAMA © 2007-2021. Indexi. Sanjam. Sanjam da te opet slusam kako dises kako dises dok savija se trava.

Ambicija. Mislio sam da je moj cilj samo korak dalje. Dok me ambicije vode volja ne moze da stane. Plasi me tisina koja ne da mi da spavam.

Ostaju mi samo staze koje vode do tebe ostaju mi pjesme stare koje cuvam za sebe. Ref. 2x. Jesen u meni je mada kazu svi da sad je proljece u meni tuga je.

Djordje Balasevic. D-mol. Odlutas ponekad i sanjam sam priznajem ne ide ali pokusavam i uvek dodje d-mol. Spusti se ko lopov po zicama.

tamo su lavice i lavovi. Ovaj grad nikad ne spava od Avale, sve do Dunava. Ref. 2x. Sta mi to rade godine mlade ti si kriv za sve, Beograde.

Indexi. Da Sam Ja Netko. Da sam ja netko pozvao bih sve djecake dao bih im igracke i pustio ih da se cijeli dan igraju i jure. Radili bi divne stvari.

Ekatarina Velika. Ne. Ako si video sve sve sto sam video ja moraces sklopiti oci pozeleti da budu mrtve. Ref. Da li je kraj, da li je kraj.

Kumovi. Zivot Si Moj. Hej, necu sunce na moja vrata ako nemam te ja hej, da mi daju kule od zlata bez tebe necu ih ja. Hej, da mi brane da te volim.

Jos Onaj Dan. Bas sve,posle tebe je krenulo po zlu,boli me, to sto pravio se da sam lud,a dali svesna si,da ako odes ja cu umreti, i dalje pravis se luda ...

Rodjendan. Naredjujem sebi da nikada vise o tebi ne razmisljam a znam da necu moci sebe da poslusam neko pije da se seti a ja bih da zaboravim.

Dijamanti Bend. Zao Mi Je. Isti dan izdao sam ljubav platicu je glavom mozes da mi kazes idi mozes s punim pravom. Da kleknem da te molim.

i snijeg kao nekad je prekrio grad a ja samo zelim ruke tvoje da me grle kao da je zadnji put. Tuzna je noc i ostaje san suze sjecanja padaju na moj dlan.

E, da mi je put do tebe pronaci ne bi moje noci, dani bili tako beznadni. E, da mi je da barem znam s kim si i gdje da li si sam i kako ti je.

Ref. 3x. Nikad vise, milo moje. Nikad vise onog leta nema zasto cvet da cveta umrle su oci tvoje nikad vise, za nas dvoje. Sve je proslo, milo moje.

Odlazim. Probudi me sunce kroz prozore prljave, musave oblacim se zurno kafu pijem, nestajem. Trljam oci sanjive da mi ne bi zaspale vrata guram nervozno.

sta ce ti on, to su mafijasi. Ti si ostala sa mnom sa mnom, sa mnom (je, je) sa mnom, sa mnom sa mnom (je, je). Ref. 2x. Sveze mirise na limun.

zato se uvek odazovem kada neko kaze "mamlaz". Toliki sam maler da Marfiju cinim uvredu: da mi spadne kamen sa srca, nasli bi mi ga u bubregu.

Hanovi. Hanovi, pusti hanovi gde su mi nocas sinovi mozda se kavga povela na zlo mi decu navela. Ref. 2x. Lele, tugo majkina pesmo moja najtuznija.

Maja Blagdan. Za Nas. Jos jednu pjesmu evo pjevam ti pjesmu od srca, pjesmu o ljubavi vracam se s puta daleka nosim ti miris proljeca.

Sve Je U Redu. Samo da se drzimo za ruke i da gledamo zvezde nama vise nista nije potrebno. Drugi neka brisu pljuvacku sa svojih lica.

Spomenar. Jedna mala tema glavom mi se mota sad kad imam suze umjesto zivota. Jedna mala tema banalna i stara jedan smjesni natpis u uglu spomenara.

Makedonske Narodne Pesme. Makedonsko Devojce. Makedonsko devojce. , kitka sarena,. Vo gradina nabrana. , dar podarena. Dali ima na ovoj beli svet.

Tekstovi pesama su u vlasnistvu svojih autora i prikazani su iskljucivo u edukativne svrhe. Sajt ne sadrzi mp3 pesme za download.

zelim ici daleko njezan cvijet nije njezan zauvijek ni ova noc nece trajat zauvijek. Ne talasaj valove tako joj rekose ne diraj lava sve dok spava u redu je.

Sajt ne sadrzi mp3 pesme za download. TEKSTOVI PESAMA © 2007-2021. Haustor. Neobican Dan. Na biciklu vozim Nenu. Ulice pune se rupama.

Crvenkapa. Bako, bako zasto su ti tako velike usi da te bolje cujem kad te vuk u sumi srusi bako, Bako zasto su ti tako velike oci da te bolje vidim.

Korištenjem naše web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića za bolje iskustvo.