bravarija

POVIJEST. BRAVARIJA ŠTAMPAR d.o.o. je firma s više od 20 godina tradicije. Od samih početaka 1992. godine firma je imala kontinuirani rast tako da je svoje ...

punih vrata s fiksnim nadsvjetlom. Krilo vrata je ispunjeno izoliranim PVC elementom. Vrata imaju prag za ulazna vrata. - ulazna vrata desna.

punih vrata. Krilo vrata je ispunjeno izoliranim PVC elementom. Vrata imaju prag za ulazna vrata. - ulazna vrata lijeva vel. 1550/2250 mm kom 1,00.

jarboli se izrađuju sa ugradbenim elementima sa baglamom čime se omogućava jednostavnija montaža jarbola kao i naknadna zamjena zastava.

Bravarija Prašnjak- BP Tehnika *** Sesvetski Kraljevec. 17.06.2019. Ponuda br. 19-0633. Rb Skica. Naziv. Kolièin. Jm. Cijena Rab.% Cijena s rab. Iznos Val.

Osim balkonskih i stubišnih ograda izrađujemo ograde za terase. Aluminijska konstrukcija se može kombinirati sa drugim vrstama materijala.

Bravarija Piljek uspješno posluje i prisutna je na tržištu više od 20 godina, kako u području proizvodnje ( sigurnosni cilin-.

Korištenjem naše web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića za bolje iskustvo.