komentara

Igor Martinović. Komentar čl. 77. i 78. Kaznenog zakona*. - ulomak iz Komentara Kaznenog zakona -. Uvjeti i način oduzimanja imovinske koristi. Članak 77.

stranoj državi, ZRPFS 1/1993, 145; Novoselec, Temeljne crte novele Kaznenog zakona od 9. srpnja ... zrakoplov nalazi u vrijeme počinjenja kaznenog djela.

Povlakić, Meliha / Schalast, Christoph / Softić Vesna. KOMENTAR ZAKONA O NOTARIMA U BOSNI I HERCEGOVINI. Sarajevo, 2011. V – OBAVEZA NOTARSKE OBRADE ISPRAVA.

Sažetak. Pisanje komentara u orijentalno-islamskoj tradiciji prvotno se usmjeravalo na tekst Kurʼana i Hadisa. Međutim, izuzetno snažna religijska tradicija ...

Dobre prakse i regulatorni modeli za odgovorno objavljivanje onlajn komentara : vodič /. [tekstovi Nevena Krivokapić, Bojan Perkov, Ognjen Colić].

OBRAZAC za dostavljanje komentara i prijedloga na propis. (navesti tačan naziv propisa na koji se daje komentar i prijedlog izmjena).

19 сент. 2009 г. ... život, do kraja predan Kristu, braći ljudima i Crkvi. Put duhovnog poziva našega župnika počeo je u Rijeci kada je.

Otrovna panterova muhara nema nikakvih crvenkastih nijansi, što bisernica ima i to je uočljivo. TakoĎer panterova muhara ima i ucrtkan obod oko klobuka, ...

na prijevoz sanitetskim vozilom. ... prilagoditi i za prijevoz osoba u invalidskim kolicima, ... sanitetski prijevoz što utječe na odluku pacijenta hoće.

neophodna je uknjižba (konstitutivnost upisa). Upis prava vlasništva na osnovu pravnog ... nekretnini (ugovor o kupoprodaji, poklonu, zamjeni i sl.).

Značenje pojedinih termina (član 2) – Pojašnjena definicija IKT sistema iz stava 1 (dodato da on obuhvata organizacionu strukturu putem koje se upravlja IKT ...

Pregled komentara, sugestija i primjedbi na tekst predloga Odluke o načinu informisanja o cijenama i uslovima pružanja javnih elektronskih komunikacionih ...

Pregled komentara, sugestija i primjedbi na tekst Predloga Odluke o relevantnim tržištima usluga i relevantnom geografskom tržištu koji je bio predmet ...

Korištenjem naše web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića za bolje iskustvo.