upozorenje

jastukom, uzeo je sjekiru, uzjahao magarca i zaputio se drvetu. ... rekao: To što je viška, poklanjam ti, nasljedniče Allahovo g Poslanika, s.a.v .s. On na.

Visoki napon može biti prisutan čak i kad su LED svjetla ... 6-11 Stezaljka 53 Visoki napon. ... biti udarno opterećenje ili brzo ubrzanje s visokim.

OPREZ. Deklaracija o usklađenosti. (samo za Europu). Mi,. Brother Industries, Ltd. 15-1, Naeshiro-cho, Mizuho-ku,. Nagoya 467-8561 Japan,.

Upozorenje na temperaturu: Ukoliko vam se ovaj svjetlosni signal aktivira, preporučujemo da stanete gdje je bezbjedno i odmah isključite motor.

OPREZ. Izjava o sukladnosti. (samo za Europu/Tursku). Mi,. Brother Industries, Ltd. 15-1, Naeshiro-cho, Mizuho-ku,. Nagoya 467-8561, Japan,.

UPOZORENJE. Ukazuje na opasnu situaciju koja bi, ako je ne izbjegnete, mogla prouzročiti tešku ozljedu. Page 2. HR136. Nakon uklanjanja ambalaže s pećnice, ...

Ovo je simbol opasnosti koji se odnosi na bezbednost i pruža upozorenje o potencijalnim opasnostima po korisnike i druge osobe.

tuširanje, šampon, penu za kupanje, sredstvo za čišćenje ili dezinfekciju, što može dovesti do ozbilj- nog oštećenja zdravlja. Neki od najčešćih uzroka su:.

Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova predstavlja neovisno i samostalno tijelo ... upitno je koliko je uistinu niža prosječna prijevremena mirovina.

Za sakupljanje masnoće i komadića hrane ako se postavi ispod rešetke, odnosno kao pladanj za pečenje mesa, peradi, ribe, itd. sa ili bez povrća.

Takvo što im kroz sve agresivniju promidžbu na raznim internetskim stranicama, portalima i tražilicama nude razne on-line platforme za trgovanje ...

UPOZORENJE KAO OPOMENA I NOVI RAZLOG ZA OTKAZ UGOVORA O RADU. Zakon o radu član 179 stav 1 tačka 2. Ponovljena povreda radne discipline. Sentenca:.

Korištenjem naše web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića za bolje iskustvo.