vatrogasac

Vatrogasac. • Vrši proveru ispravnosti tehničkih resursa, sredstava za gašenje požara, sistema tehničke zaštite, zaštitne opreme.

Sveti Florijan je zaštitnik vatrogasaca. I želiš biti vatrogasac?“ „Mislim, ja već jesam vatrogasac. Imam vatrogasno odijelo i kacigu. I ne razumijem.

Vatrogasne cijevi - namjena, vrste, standardni promjeri! Vatrogasne cijevi služe za dopremu sredstva za gašenje (vode, pjenila, mješavine vode i.

OPIS ZANIMANJA: Vatrogasac–Spasilac vrši spašavanje i zaštitu ljudi, ţivotinja, materijalnih i drugih dobara od poţara, iz ruševina, klizišta i snijeţnih ...

OBAVIJEST POLAZNICIMA PREKVALIFIKACIJA ZA ZANIMANJA. VATROGASAC / VATROGASNI TEHNIČAR. ODJELJENJE U ZAGREBU. Zbog sigurnosti polaznika, u Vatrogasnoj školi, ...

12 нояб. 2021 г. ... Odluke o provođenju upisa programa prekvalifikacije za zanimanje vatrogasac i za zanimanje vatrogasni tehničar u školskoj godini 2021./2022.

Projekt „Mali vatrogasac“ nastao je uočavanjem pojačanog interesa djece za zvukove vatrogasne sirene i razgovore meñu djecom koji se nakon toga odvijaju.

Korištenjem naše web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića za bolje iskustvo.