vrlina krepost

LISTA VRLINA I VREDNOSTI. Obrazac za kopiranje 5. Imaš pred sobom listu vrlina i vrednosti. Pročitaj i prouči vrednosti, razmisli.

OPIS KREPOSTI: Razboritost je krepost koja nam pomaže razlikovati naše istinsko dobro i osposobljava nas da izaberemo prikladno sredstvo da to dobro ...

U ovoj filosofskoj borbi paradoksalno Protagora koji tvrdi da se vrlina mo e naučiti dolazi do stava da vrlina nije znanje, a Platon koji brani ...

shvatawe da je vrlina neodvojivi element morala i podesnog `ivo- ... funkcionisawe pravnog poretka zavisi od moralnih vrlina we- govih gra|ana i zvani~nika.

„sedam nebeskih vrlina”, pažnja autora je usmerena na tradicionalne moralne i etişke odrednice u pogledu bezbednosti hrane. Kljuşne reşi: bezbednost hrane; ...

Kognitivna vrlina, ki sproži pridobivanje in uporabo znanja. 1. Kreativnost. Razmišljanje o novih in produktivnih načinih dela. 2. Radovednost.

Evolucijska perspektiva u razumijevanju morala i vrlina. 10. Teorija moralnih temelja i nova sinteza u psihologiji morala. 14. Psiholeksički pristup.

Humanost je važan dio društvenoga života, solidarnosti i ljudske topline. Humanitarni rad koji dobrovoljac svaki dan čini je nenadoknadljiv i od.

Korištenjem naše web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića za bolje iskustvo.